Napló

Nem más mint egy internetes napló

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

Pillangóeffektus avagy a piaci légy

2008.07.25. 09:52 | DEde | Szólj hozzá!


 

A pillangó effektus tömören és szemléletesen azt jelenti, hogyha az amazonasi őserdőben egy türkizszínű óriás a Morpho Didius úgy látná jónak hogy pár pillanattal hosszabb ideig repül, akkor kész a baj és jön a Kartina 2. Bennünket közép európaiakat ez ne igazán hat meg mert még a Katrina sem hatott meg mert ugye ….káposztába hús kellett; mármint az amarikaiaknak.

            Tekintsük inkább a pillangót a szemtelen Ungarus piaci légynek a cselekményt is áthelyezve kis hazánkba. A mi legyünk úgy gondolja a keleti pályaudvar egyik gyros sütőjénél mégsem kíváncsi a társaira a légypapíron tehát inkább menekülőre fogja az utat és ezen cselekedete eredményeként megtörténik a sokat emlegetett szeptember 11 újból. Kicsit túlzó lehet és persze rávágjuk ez esztelenség és tuti nem így van, de bizony ezt mondja a pillangó effektus.

Előre magyarok és cselekedeteinkkel mozdítsuk előre a világot, ha tettekkel nem akkor legalább szellemmel.

Populistán kimondva: Merjünk nemet mondani!  

A bejegyzés trackback címe:

https://edevelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr82584852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása